Держекоінспекція повідомляє про відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби

Державна екологічна інспекція України повідомляє, що відповідно до пункту 5-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 (із змінами) та наказу Державної екологічної інспекції України від 19 квітня 2021 року № 193:

1) відновлено проведення конкурсів, оголошених наказом Держекоінспекції від 24 березня 2021 року № 169:

 на зайняття посади начальника Відділу правового забезпечення на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);

– на зайняття посади начальника Управління державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення – старшого державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища.

Конкурс на зазначені посади відбудеться 21 квітня 2021 року в приміщенні Держекоінспекції за адресою:  Новопечерський провулок, 3, корпус 2, м. Київ.

2) відновлено проведення конкурсу, оголошеного наказом Держекоінспекції від 24 березня 2021 року № 168:

на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська  області);

Конкурс на зазначену посаду відбудеться 22 квітня 2021 року в офісі Держекоінспекції в Кривому Розі за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, 92.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці