Фахівець Держекоінспекції Дмитро Волошин - один з перших став на захист Києва у лютому

Щодня фахівці Державної екологічної інспекції України працюють на перемогу,  кожен спеціаліст ефективний на своєму фронті: поки одні інспектори здійснюють виїзди на місця надзвичайних подій та розраховують збитки, завдані довкіллю, інші - захищають нас від ворога на полі бою.

Так, з перших днів повномасштабного вторгнення росії до лав ЗСУ вступив начальник сектору з інформаційно-технічного забезпечення, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Держекоінспекції  Дмитро Волошин. Наскільки наш ворог підступний Дмитро знає ще з 2014 року, коли окупанти вперше прийшли на нашу землю, щоб вбивати та знищувати. Тоді без вагань Волошин Д. відстоював кордони нашої держави протягом декількох років у складі Командування сил спеціальних операцій. У лютому 2022 року начальник сектору  став на захист нашої столиці та мужньо вів бої із загонами ДРГ, які намагались прорватись у центр міста.

Наразі Дмитро служить у Командуванні Медичних Сил Збройних Сил України та допомагає нашим воїнам, надаючи першу медичну допомогу при пораненнях. 

Пишаємось Дмитром та дякуємо йому за відвагу! Бажаємо міцного здоров’я та найшвидшої перемоги!!!

Герої поруч!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці