Сьогодні представники Державної екологічної інспекції України відвідали Санаторну школу-інтернат I-II ступеню N° 21 Оболонського району м. Київ

Так, т. в. о. голови Держекоінспекції Ігор Зубович разом з колегами привітали з Новим Роком та Різдвом Христовим дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ВПО з м. Торецьк, Бахмутського району, Донецької області.

Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції!

«В період війни ми як ніколи маємо створювати свято діткам. Це місія кожного дорослого. Тому разом з працівниками територіальних та міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції ми закупили персональні подарунки!», - розповів Ігор Зубович.

Загалом, в закладі навчається 177 дітей з особливими освітніми потребами. Віком від 6 до 15 років.

Водночас директор санаторної школи-інтернату Лідія Мороз подякувала за допомогу та приємно вразила державних службовців - вручила подяки : «Дякую за турботу та батьківське ставлення до дітей-сиріт, дітей, які позбавленні батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. За Вашу допомогу і підтримку під час військової агресії російської федерації. За доброту, чуйність і щедрість Вашої душі».

Тож нехай у Новому році, кожна дитинка росте у повноцінній, щасливій сім‘ї, де буде мир, затишок, любов та турбота.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці