Цього тижня за порушення вимог природоохоронного законодавства державними інспекторами у добровільному та примусовому порядку стягнуто збитків на суму понад 2, 7 млн. гривень

Відтак, у період з 3 по 9 лютого 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними  органами Державної екологічної інспекції України проведено 47 природоохоронних заходів, складено 101 протокол про адміністративні правопорушення. Розраховано збитків на суму 2 млн 560 тис. гривень. А у добровільному та примусовому порядку стягнуто коштів на суму 2 млн 72 тис. гривень.

Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Зазначимо, що серед найбільш резонансних порушень вимог природоохоронного законодавства суб’єктами господарювання лідирує Львівська область. 

Так, інспекцією у Львівській області проведено розрахунок збитків на загальну суму  1 млн 602 тис. 743 грн. за незаконну рубку невстановленими особами 48 дерев породи ясен та пошкодження до ступеня припинення росту, внаслідок незадовільного формування крон, 46 дерев породи ясен та 12 дерев породи липа на території Новокалинівської міської ради Самбірського району. 

Матеріали направлено до Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області. 

Працюємо на перемогу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці