Державна екологічна інспекція України взяла участь у Міжрегіональному навчально-практичному форумі «Ліси України: євроінтеграція, війна, зміни клімату та сучасні реформи», котрий відбувся 21 та 22 лютого

Представником виступив Дмитро Заруба, перший заступник голови Державної екологічної інспекції України. Він розповів про діяльність і плани Держекоінспекції щодо фіксації пошкоджень лісів під час військових дій.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Метою заходу було напрацювання пропозицій щодо збереження та відновлення лісів, реформи лісової галузі та необхідні зміни, а також на форумі була розглянута оцінка галузевої реформи в контексті війни, енергетичної кризи та відновлення економіки. Організатори заходу популяризували кращі рішення та міжнародний досвід у цій галузі.

Модераторами форуму були Людмила Циганок, президентка Асоціації професіоналів довкілля «ПАЕУ», засновниця Офісу сталих рішень, та Владислав Антипов, генеральний директор ЦЕРН, Голова Комітету підприємців з питань природокористування та охорони навколишнього середовища при ТПП України.

Захід організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в партнерстві з Асоціацією професіоналів довкілля ПАЕУ в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Це був важливий захід для експертів та зацікавлених осіб, які беруть участь у розвитку лісової галузі в Україні.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці