Рік болю, жалю, віри, єдності та незламності

Минув рік. Ми пройшли крізь безліч випробувань, відчули біль, горе та відчуження, але ми не зламалися. Навпаки, ми показали світу, що незламність - це частина нашої ДНК. Нас не здолати ні війною, ні агресією, ні зрадою. Ми зберігаємо свою незламність та гідність в будь-яких умовах.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Протягом року війни, українці показали справжній дух співчуття та взаємодопомоги. Ми підтримували одне одного, допомагали бійцям на фронті, збирали кошти на лікування поранених та підтримку сімей загиблих.

Ми продовжуємо жити та працювати, попри небезпеку. Ми підтримуємо територіальну цілісність України та відстоюємо свої права та свободи, наші люди виявили якості, які вразили світ. 

Ми продовжуємо боротися, працювати та будувати свою країну. Ми знаємо, що наша незламність є джерелом нашої сили. Ми не втомлюємось і не здаємось, навіть коли все навколо нас каже, що це неможливо. 

Ми віримо у свою міць та переконані, що у нас є сила змінювати світ навколо нас. 

Тому, нехай наша незламність та гідність будуть нашим головним засобом у розв'язання будь-яких проблем, які ми можемо зустріти на нашому шляху. Ми залишимося єдиною та міцною країною, яка вміє долати будь-які перешкоди та випробування.

Слава Україні!

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці