За результатами звітно - виборчої конференції членів первинної профспілкової організації Державної екологічної інспекції України було прийнято рішення про передачу тенісного столу Санаторній школі – інтернату 1-2 ступенів №21 Оболонського району м. Києва

Нещодавно до Держекоінспекції надійшов лист - прохання від адміністрації школи про надання благодійної матеріально-технічної допомоги у вигляді спортивного інвентарю для вихованців закладу.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

16 березня Головою профспілкової організації Вікторією Басанською та членами профкому було офіційно передано та встановлено тенісний стіл для дітей школи інтернату, а також спортивний інвентар у вигляді ракеток та м’ячиків. Тепер діти матимуть можливість займатися спортом та проводити час активно та корисно. Та звісно ж солодощі для діточок, цукерки та печиво аби дітки поласували смачненьким.

Зауважимо, що в цій школі навчаються 178 дітей з особливими потребами. Серед учнів є діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування ВПО з м. Торецьк, Бахмутського району, Донецької області, які проживають в закладі постійно.

Додаймо, що члени профспілкової організації були приємно вражені духом патріотизму та повагою до державних символів вихованцями цього закладу.

Також надалі адміністрацією школи інтернату буде запрошено представників профспілкової організації Державної екологічної інспекції України на тенісні турніри, які проводяться щорічно.

Працюємо на перемогу!  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці