Виїзне засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України за участю Держекоінспекції

4 квітня у місті Житомир відбулося виїзне засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України, їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління, які могли призвести до зменшення надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради України розглядались питання щодо охорони, захисту, використання і відтворення лісів, вжиття заходів реагування на їх незаконну порубку, незаконне перевезення і зберігання.

На засідання були запрошені та прийняли участь т.в.о. Голови Держекоінспекції Ігор Зубович та директор Департаменту державного екологічного нагляду (контролю) Держекоінспекції Максим Железняк. 

Тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради України було позитивно відмічено роботу Держекоінспекції щодо нарахування збитків, завданих довкіллю України внаслідок збройної агресії російської федерації, які на даний час склали понад 1,9 трлн грн грн.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці