Національний університет біоресурсів і природокористування України підтримав Еко акцію "Шевченко єднає Україну" Державної екологічної інспекції України

Першим заступником Державної екологічної інспекції України Дмитром Зарубою та Начальником Управління організаційної діяльності Олександром Федоренко було передано для висадки 20 саджанців Дубів Шевченко Ботанічному саду, а саме Голові Наглядової ради Миколі Томенко та  Проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергію Кваші.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Ця ініціатива була спрямована на збереження пам'яті великого українського поета Тараса Шевченка та підтримку екологічних ініціатив в країні. Висадження цих дерев допоможе зберегти природні ресурси, зелені зони та створити природний баланс.

Захід "Шевченко єднає Україну" - це не лише вшанування пам'яті великого поета, а й спроба поєднати сили для збереження нашого природного довкілля. Цей крок стане важливим символом єдності нашої країни у питаннях охорони навколишнього середовища та створення здорового та безпечного місця для життя.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці