В продовження Еко акції Державної екологічної інспекції України «Шевченко єднає Україну», саджанці Дубу Шевченка було передано Національному дендрологічному парку «Софіївка» Національної академії наук України

В продовження Еко акції «Шевченко єднає Україну» Державної екологічної інспекції України, директором Департаменту державного екологічного нагляду (контролю) Максимом Железняком було передано для висадки 50 саджанців Дубу Шевченка Національному дендрологічному парку «Софіївка» Національної академії наук України, у місті Умань Черкаської області.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

У Еко акції прийняли участь керівництво НДП «Софіївка» НАН України в особі в.о. директора Володимира Грабового, заступника директора з загальних питань Олександра Потапова та завідувача відділу дендрології та паркобудівництва Григорія Музики, а також перший проректор, доктор сільськогосподарських наук, професор Уманського національного університету садівництва Іван Мостовʼяк.

Висадка 50 саджанців Дуба Шевченка запланована найближчим часом  в одному з мальовничих місць НДП «Софіївка» НАН України.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці