Сьогодні, в рамках Еко акції «Шевченко єднає Україну», Державна екологічна інспекція України провела висадку саджанців Дубу Шевченка в Національному музеї народної архітектури та побуту України «Музей у Пирогові» 

Ця акція є символічною для України, оскільки дуб є одним з найбільш поширених та вічнозелених дерев на території країни, а Шевченко - національним героєм, символом волі та боротьби за незалежність.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Перший заступник Держекоінспекції Дмитро Заруба разом з Першим заступником генерального директора Національного музею народної архітектури та побуту України Артемом Палієнком посадили сіянці Дубу Шевченка на території музею, це стане символом співпраці та об'єднання для захисту навколишнього середовища.

Ця висадка саджанців є дуже важливою для екологічної стабільності країни та нагадує нам, що кожен з нас може зробити свій внесок у збереження природи та підтримку екологічних ініціатив. Ми повинні дбати про наше довкілля, бо тільки так ми можемо забезпечити здорове та щасливе майбутнє для нашої країни.

Працюємо на перемогу!


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці