Сьогодні в Державній екологічній інспекції України відбулась інформаційно-роз’яснювальна зустріч на тему «Принципи безпеки під час збройного конфлікту»

Представники міжнародної гуманітарної організації «Представництво The Halo Trust в Україні», яка займається розмінуванням провели навчання щодо заходів безпеки під час військового положення.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Доки тривають активні бойові дії завжди існує загроза. В нашій країні ми можемо зустріти військові позиції, блокпости або території де відбувались бої. Це означає, що ризик, зустріти або знайти вибухонебезпечний предмет – зростає.

Також на території України залишається велика кількість мін, боєприпасів, що не розірвались та інших вибухонебезпечних предметів, які становлять загрозу для всіх, хто живе і працює на цій землі. 

На жаль майже щодня відбуваються нещасні випадки, через те, що Україна знаходиться в активній фазі збройного конфлікту, а також через те, що і дорослі й діти знаходять невідомі предмети та інколи несвідомо нехтують простими правилами поведінки. 

В ході зустрічі був проведений інструктаж, що робити, якщо побачили чи знайшли якийсь підозрілий або схожий на боєприпас предмет та як розрізняти небезпечні території. 

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці