20 квітня Україна відзначає День вдячності волонтерам

Щороку, 20 квітня, людство висловлює вдячність волонтерам, людям які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди. Сьогодні ми дякуємо тим, хто добровільно віддає свій час, знання та енергію на допомогу іншим.

У наші дні волонтери активно допомагають Україні та Збройним Силам України. 421-й день з відкритою збройною агресією рф борються не лише військові, а й цивільні благодійники, які служать надійним тилом українській армії та мирному населенню.

Сьогодні ми не уявляємо своєї боротьби за мирне майбутнє та незалежність нашої країн без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. У наші дні кожен, хто проявляє турботу до української нації своїми великими та малими справами наближає час, коли українці матимуть мирне небо над головою у своїй незалежній, демократичній державі.

Завдяки сучасним технологіям ми наживо бачимо героїзм волонтерів: під обстрілами та безупинними вибухами доставляють продукти, медикаменти, речі та товари, евакуюють цивільних, рятують тварин.

Державна екологічна інспекція України висловлює вдячність волонтерам! Ви - справжні герої, і ваша праця поважається та оцінюється. Бажаємо вам наснаги, міцного здоров'я та подальших успіхів у ваших благодійних справах!

Разом до перемоги! 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці