Меморандум про співпрацю Держекоінспекції з Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

20 квітня 2023 року Державна екологічна інспекція України та Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту підписали меморандум про співпрацю.


Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Документ, який передбачає проведення спільних заходів та спільну розробку проєктів пов'язаних з діяльністю інспекції, підписали т.в.о. Голови Держекоінспекції Ігор Зубович та начальник Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Петро Волянський.


Цей меморандум містить зобов'язання обох сторін співпрацювати у розв'язання екологічних проблем та зменшенні наслідків надзвичайних ситуацій в Україні. Мета меморандуму –  обмін інформацією і досвідом, що пов’язані з реалізацією програм та проєктів у сфері цивільного захисту, підвищення кваліфікації працівників, обміну актуальною інформацією тощо.


Це важлива новина для України, оскільки таке партнерство між двома установами дозволить краще захищати довкілля та забезпечувати безпеку населення в разі надзвичайних ситуацій.


Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці