Робоча нарада в Миколаєві: Заходи по ліквідації наслідків від підриву Каховської ГЕС обговорюються на зустрічі з Держекоінспекцією та представниками уряду

12 червня, в Миколаєві відбулась робоча нарада в Державній екологічній інспекції Південно-Західного регіону, на якій були присутні т.в.о. Голови Держекоінспекції Ігор Зубович, заступниця міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олена Крамаренко та заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олена Криворучкіна.

Головна ціль робочої наради полягала в тому, щоб оцінити поточну ситуацію, розглянути здійснені заходи та запланувати подальші кроки для ліквідації наслідків від підриву Каховської ГЕС. 

Олена Крамаренко відзначила велике навантаження на Держекоінспекцію та обговорила правильний підхід до проведення досліджень, а також доповнила, що наразі європейські фонди долучаються для допомоги у боротьбі з наслідками катастрофи.

Олена Криворучкіна подякувала працівникам Держекоінспекції Південно-Західного регіону за працю в умовах військового стану та постійний контроль ситуації та оперативність у реагуванні на екологічні загрози. А також, додала про необхідність розширення повноважень Державної екологічної інспекції України.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці