В Держекоінспекції пройшли курси підвищення кваліфікації державних службовців

З 19 по 21 червня в Державній екологічній інспекції України тривали курси підвищення кваліфікації державних службовців-працівників територіальних та міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції з теми : «Законодавчі вимоги та особливості організаційно-аналітичної роботи в органах державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища».


Під час навчання слухачі опанували такі теми:

Правові та організаційні засади, основні принципи і порядок здійснення державного нагляду (контролю)

Формування річного та комплексного планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання. (контролю)

Планування та збір інформації для Інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) (ІАС). Внесення відомостей до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду

Формування Переліку суб'єктів господарювання з високим, середнім та незначним ступенями ризику  від провадження їх  господарської діяльності для навколишнього природного середовища, що здійснюють діяльність на підконтрольній території відповідно до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику для навколишнього природного середовища від провадження господарської діяльності суб’єкта господарювання 


Консолідація звітної інформації за результатами здійснення заходів державного нагляду (контролю) та ефективності здійснення заходів державного нагляду (контролю) та багато інших.

Загалом, захід покликаний не тільки збагатити присутніх новими знаннями, а й сприяти міжособистісній комунікації всіх працівників, обміну досвідом та налагодженню співпраці.

Крім того, учасники заходу отримали відповідні свідоцтва про проходження курсів підвищення кваліфікації



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці